Harkka-aikani ROXONILLA

Kuka olet?

Olen Sanna Sikanen Orimattilasta. Opiskelen liiketaloutta Lahden ammattikorkeakoulussa, ja olen erikoistunut taloushallintoon. Valmistun syksyllä kun opinnäytetyö on kirjoitettu ja tarkastettu.

Mitä teet Nepeanilla?

Taloon tullessani Nepean eli tutummin ROXON oli toiminut 2 vkoa. Tiesin talousosaston kiireistä ja haastattelussa sovittiinkin, että tulen auttamaan ’kuorman kanssa’. Silti sain opetella ohjelmien käyttöä ja työtehtävien tekoa ihan rauhassa. Neuvoa ja ohjausta sain aina niitä pyytäessäni. Olen oppinut harjoittelun aikana paljon uutta käytännön kautta, mitä ei koulun kursseilla voi käydä läpi. Muiden osastojen väki on vastaillut kärsivällisesti kysymyksiin, kun en vielä tiennyt toimialasta mitään.

Kirjoitan kesän aikana opinnäytetyön, aiheena on kirjanpito- ja laskunkierrätysjärjestelmän muutosprosessi. Osallistuin koulutuspäiviin taloustiimin mukana ja sain paljon aineistoa ja tietoa aiheesta. Teen myös haastattelut aiheesta, ennen ja jälkeen vaihdon. Sitten jäljellä vaikeimmat – analysointi ja kirjoittaminen.

Oletko viihtynyt?

Täällä on mahtavia ihmisiä töissä, mukava tulla ja olla. Paras palkkio ja päätös harjoittelulle on kesätyöpaikka. Opiskelija otettiin hyvin vastaan työyhteisöön, kiitos kaikille 😊